Soijakasvismuhennospatasysteemi

Pilko kaikki kasvikset.

Heitä pannulle ruokaöljyn kanssa.

Keitä soijasuikaleet n. 5min ja sen jälkeen pannulle.

Lisää tomaattimurska.

Lisää mausteet.

Anna hautua paistinpannulla miedolla lämmöllä noin 5-10min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Wenuitun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Soijasuikale, 50g kuivana = n. 220g keitettynä, (Soyappetit), annos 100g275g208kcal32.7g17.6g0.9g10.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g488g166kcal6.8g29.3g2.4g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.5g8.9kcal0.4g1.1g0.6g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g1358kcal98.4g131.8g48.2g40g
Valittu annoskoko1195g679kcal49.2g65.9g24.1g20g
Annoskoko puolitettuna598g340kcal24.6g33g12.1g10g
Arvot/100g100g57kcal4.1g5.5g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357627