Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Oivariini, 60 (100g)28g154kcal0.3g0.3g16.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g400g96kcal7.2g12g2g7.6g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g3773kcal34.6g62g372.2g20g
Valittu annoskoko1195g1887kcal17.3g31g186.1g10g
Annoskoko puolitettuna598g943kcal8.7g15.5g93.1g5g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957