Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2677g2166kcal42g450.5g1.3g80.3g
Oliiviöljy 141g1243kcal0g0g140.5g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1422g4977kcal113.8g1066.4g24.2g42.7g
Kasvisliemikuutio 74g224kcal7g9.9g17.3g1.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g134g514kcal32.1g0g44.2g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g201g402kcal6.2g54.2g18.7g1.2g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g669g1807kcal93.7g6.7g153.9g0g
Vesi4684g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22663kcal589.6g3175.4g800.2g250.8g
Valittu annoskoko10000g11332kcal294.8g1587.7g400.1g125.4g
Annoskoko puolitettuna5000g5666kcal147.4g793.9g200.1g62.7g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251