Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g68g216kcal7.4g42.6g1.4g7.8g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)68g237kcal7.6g46.5g2g2.2g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g68g228kcal7.4g49g2.7g3.9g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g68g236kcal5.2g50.7g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 24g215kcal0g0g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g2265kcal55.2g377.6g63.8g27.8g
Valittu annoskoko1197g1132kcal27.6g188.8g31.9g13.9g
Annoskoko puolitettuna599g566kcal13.8g94.4g16g7g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874