Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 300g683kcal57g0g51g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)13g13kcal0.9g2.1g0.1g0.3g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2399g1808kcal134g55.2g116.6g32g
Valittu annoskoko1200g904kcal67g27.6g58.3g16g
Annoskoko puolitettuna600g452kcal33.5g13.8g29.2g8g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858