Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g2.8g6.9kcal0.5g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g33kcal1.6g1.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko12g17kcal0.8g0.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.4g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g136kcal6.6g6.6g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630