Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g89kcal1.4g6.2g6.2g0.2g
Valittu annoskoko12g45kcal0.7g3.1g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g22kcal0.4g1.6g1.6g0.1g
Arvot/100g100g371kcal5.8g25.8g25.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330