TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g7.1g9kcal1.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g29kcal3.4g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal1.7g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.9g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g123kcal14.2g5.8g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808