Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.9g5.4kcal0.7g0g0.3g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g3.1g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g23kcal1.6g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko12g12kcal0.8g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g97kcal6.7g5g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210