Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g2.9g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g0.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g20kcal1.2g0.8g1g0.4g
Valittu annoskoko12g10kcal0.6g0.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5g3.3g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789