Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ruislese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g7g24kcal1g4.5g0.2g0.4g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vesi4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g56kcal2g9.6g1g1g
Valittu annoskoko12g28kcal1g4.8g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.5g2.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g231kcal8.3g39.7g4.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991