Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7g10kcal1.1g0g0.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g3.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g31kcal2.6g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko12g15kcal1.3g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.7g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g128kcal10.8g0.8g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203