Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 2.8g0.7kcal0.1g0g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g3g12kcal0.7g0g1g0g
Pinjansiemenet, Parrots2.5g16kcal0.7g0.3g1.4g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g3.4g31kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g119kcal3g0.8g11.6g0.2g
Valittu annoskoko12g59kcal1.5g0.4g5.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g30kcal0.8g0.2g2.9g0.1g
Arvot/100g100g490kcal12.4g3.3g47.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640