Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 1.3g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Mustikka metsä- 2.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g16kcal0.2g3.2g0g0.4g
Valittu annoskoko12g8kcal0.1g1.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g65kcal0.8g13.2g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729