Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g4.2g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 3.1g11kcal0.2g2.4g0g0g
Becel olive (Becel), annos 100g0.6g2.2kcal0g0g0.2g0g
Mansikka 2.1g1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g39kcal0.8g7.6g0.4g0g
Valittu annoskoko12g20kcal0.4g3.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.2g1.9g0.1g0g
Arvot/100g100g161kcal3.3g31.4g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108