Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g6.6g22kcal0.8g4.4g0.2g0.5g
Grahamjauho 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g58kcal2g9.6g1.2g1.2g
Valittu annoskoko12g29kcal1g4.8g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.5g2.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g240kcal8.3g39.7g5g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010