Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.9g0.5kcal0.1g0g0g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g42kcal2.6g0.2g3.4g1.4g
Valittu annoskoko12g21kcal1.3g0.1g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.7g0.1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g171kcal10.7g0.8g13.9g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796