Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.8g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g3.3g1.6kcal0g0.4g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g17kcal1.2g0.8g1g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.6g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g70kcal5g3.3g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901