Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g6.8g25kcal0.9g4.7g0.2g0.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Juusto, mozzarella 1.4g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g68kcal2.8g10.6g1.6g1.6g
Valittu annoskoko12g34kcal1.4g5.3g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal0.7g2.7g0.4g0.4g
Arvot/100g100g284kcal11.7g44.2g6.7g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977