Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.6g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)5.9g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Mustikka metsä- 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g28kcal0.8g2.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko12g14kcal0.4g1.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.2g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g116kcal3.3g10.7g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111