Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 5.5g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Raparperi 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g32kcal0.4g5.2g1g0.6g
Valittu annoskoko12g16kcal0.2g2.6g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.1g1.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g132kcal1.6g21.3g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191