Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow3.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijanakki, hälsans kök2.3g5.7kcal0.4g0.2g0.4g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g22kcal1.2g2.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko12g11kcal0.6g1.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g93kcal5g10g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794