Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6.1g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.8g11kcal0.4g0.1g1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.6kcal0g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1.6g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g84kcal3g1g7.4g0g
Valittu annoskoko12g42kcal1.5g0.5g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g21kcal0.8g0.3g1.9g0g
Arvot/100g100g340kcal12.2g4.1g30.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345