Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g2.7g9kcal0.4g1.8g0.1g0.2g
Prinssinakki pirkka 300g1.6g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g2.2g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %1.1g2kcal0.2g0g0.1g0g
Paprika, punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g45kcal2g4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko12g23kcal1g2g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.5g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g187kcal8.3g16.5g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978