Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki2.7g3kcal0.7g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g1.8g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g34kcal3.2g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko12g17kcal1.6g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g141kcal13.3g7.5g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850