Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g2.2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g10kcal1g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g5kcal0.5g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal4.1g1.6g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704