Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%3.9g8.3kcal0.7g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore2.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku 1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Feta Patros 200 g1g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili Ingman 10%1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g26kcal1.8g0g1.6g0g
Valittu annoskoko12g13kcal0.9g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0g0.4g0g
Arvot/100g100g106kcal7.4g0g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271