Hirvenliha pihvi

Hirven paisti liha leikataan pihviksi, maustetaan grillimauste ja korppujauho seoksessa, paistamiseen floraa.

Paistetut pihvit laitetaan kattilaan muhimaan n. 1tunniksi jossa vettä ja kikkomannia, ruskista korppujauhoa ja lisää kattilaan

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora margariini 60, annos 10g1.2g6.5kcal0g0g0.7g0g
Hirvenliha 11g12kcal2.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g38kcal4.6g0g2g0g
Valittu annoskoko12g19kcal2.3g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal1.2g0g0.5g0g
Arvot/100g100g155kcal18.9g0g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112367