Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Emmental, mustaleima0.3g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Herkkusieni säilyke 2.7g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g16kcal0.4g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g8kcal0.2g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1.6g1.6g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087