Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 8.7g17kcal2.4g0g0.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 3.5g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g45kcal5g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko12g23kcal2.5g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal1.3g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g186kcal20.5g0.8g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860