Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g7.6g20kcal1.3g0g1.5g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g0.7g2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g56kcal2.6g0.8g4.4g0g
Valittu annoskoko12g28kcal1.3g0.4g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.7g0.2g1.1g0g
Arvot/100g100g229kcal10.6g3.3g17.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807