Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu2.3g3.4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g14kcal0.8g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko12g7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g56kcal3.2g4.8g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774