Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g6.6g27kcal0.3g0.3g2.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g92kcal0.8g1.2g9.2g0g
Valittu annoskoko12g46kcal0.4g0.6g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g23kcal0.2g0.3g2.3g0g
Arvot/100g100g373kcal3.3g4.9g37.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264328