Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.2g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g43kcal3.2g0.4g3.2g0g
Valittu annoskoko12g21kcal1.6g0.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g174kcal13g1.6g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983