Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio4.7g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Paprika vihreä 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal1.6g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko12g12kcal0.8g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g100kcal6.5g1.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251