Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)3.7g11kcal0.7g0g0.9g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g3.7g14kcal0.4g2.8g0.1g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot Apetit0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g51kcal2.2g6g2g0.2g
Valittu annoskoko12g26kcal1.1g3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.6g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g208kcal8.9g24.4g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589