Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, tuore4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.4g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g12kcal0.6g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko12g6kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.4g3.3g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480