Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Pinaatti 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g3kcal0g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko12g2kcal0g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g1kcal0g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g14kcal0g1.6g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795