Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)5.9g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.8kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g2.9g10kcal0.5g1.5g0.2g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.2g6.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g56kcal2g6g2.6g1.6g
Valittu annoskoko12g28kcal1g3g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.5g1.5g0.7g0.4g
Arvot/100g100g227kcal8.1g24.2g10.5g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528