Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g2.3g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Punajuuri 3.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.6g1.8kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g19kcal1g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g9kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g74kcal4g5.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363