Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Siirappi, tumma1.7g5.3kcal0g1.2g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g5g17kcal0.2g4g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g84kcal0.6g13.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko12g42kcal0.3g6.9g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g21kcal0.2g3.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g339kcal2.4g55.6g10.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349