BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee6.2g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni3.1g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal3g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko12g13kcal1.5g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.8g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g103kcal12.2g1.6g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517