Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g48kcal1.4g9.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko12g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g194kcal5.7g39.8g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295127