Jauhenlihapaprikapapupata

Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha.

Kaada sekaan pavut ja tomaattimurska.

Sekoittele ja lisää viimeiseksi joukkoon pilkotut paprikat.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Twiggy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Kidneypapuja chilikastikkeessa (Eldorado), annos 420g3.3g3kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g20kcal1.6g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko12g10kcal0.8g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal6.5g5.6g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91846