Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Merilohifile, norja10g16kcal1.6g0g1.1g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g2.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g42kcal3.4g0.2g3g0g
Valittu annoskoko12g21kcal1.7g0.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g172kcal13.8g0.8g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497