Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g10g14kcal2.2g0g0.6g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola1.1g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1.1g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g40kcal5g0g2g0g
Valittu annoskoko12g20kcal2.5g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal1.3g0g0.5g0g
Arvot/100g100g160kcal20.2g0g8.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955