RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 6.8g7.4kcal1.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 2.7g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g0.7g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g29kcal3.2g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g14kcal1.6g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.8g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g115kcal12.9g4g4.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489