Italialainen makaroonipata

Tomaattikastike:
1. Ruskista jauheliha ja mausta
2. Lisää n. 5dl tomaattimehua ja anne hautua n. 15 minuuttia
Kuorrtuskastike
1. Kiehauta rasva ja vehnäjauho
2. Lisää kerma vähitellen
3. Keitä hiljaa sekoittaen 5 min.
4. Mausta suolalla, muskottipähkinällä ja mustallapippurilla
5. Lisää 50 g juustoa kastikeeseen

Kaada vuokaan lihakastike, sitten keitetyt makaronit (5dl) ja lopuksi kuorrute.

Päälle juustoraastetta 50 grammaa ja uuniin 225 asteeseen 20 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Mruonala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3.1g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Tomaattimehu Marli3.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2.3g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g34kcal2.2g3.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko13g17kcal1.1g1.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g134kcal8.8g13.6g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137322