Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio5.9g3.8kcal0.6g0.2g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.9g0.8kcal0.2g0g0g0g
Mansikka 4.7g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g14kcal1.6g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko13g7kcal0.8g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.4g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g54kcal6.4g4.8g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191