Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 7.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g1.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.3g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g2g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g22kcal1g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko13g11kcal0.5g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g86kcal4g7.2g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154